Pókember: Nincs hazaút óriási bevétel

Viperdecember 8, 2021
Pókember: nincs hazaút

Már most hatalmas sikere van az új pókember filmnek Amerikában, több mint 200 millió dollárt hozott a nyitó hétvége a Marvelnek és becsléseik szerint ez a szám eléri majd az 500 millió dollárt is. A Covid ellenére mindenki meg akarja nézni ezt a filmet akár az életük kockáztatásával is 🙂 Ez azt jelenti, hogy a Pókember: Nincs hazaút az év siker filmje, és nem kevéssel, mert a 2021-es filmekhez képest több mint a dupláját hozta, ami azért nem kis szám ami azt jelenti, hogy még a Venom 2-t is maga mögé fogja utasítani.

Az Omicron COVID-19 variánsának megjelenése kapcsán felmerült néhány apró fejtörés afelől, hogy ez vajon nem fog-e némileg csökkenni azon emberek számában, akik hajlandóak elmenni egy sötét szobába sok idegennel a kedvéért. A Pókember: No Way Home debütálása, de a közel 60 millió dolláros elővételes jegyek már elkeltek, amiből 40 millió dollár a film nyitónapjáról származik, így úgy tűnik, hogy ez az a film, amelyet a COVID-19 nem fog bevinni. álljon meg. Ezeket az előértékesítéseket figyelembe véve a film legalább 200-240 millió dolláros nyitást követ, és az elmúlt hetekben ez a fajta becslés alacsonyabbnak bizonyult az akciószámoknál, így kétségtelen, hogy a Marvel és a Sony már ünnepelni kell egy felfelé és lefelé tartó év végén az MCU kimenetét.

Nyilvánvalóan sok probléma merült fel az elmúlt hat hónapban az ilyen jóslatok elkészítésével, de általában meglehetősen pontosak voltak, így nincs okunk azt hinni, hogy a Pókember másképp járna. Jelenleg a Marvel három kiadása, a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája és az Örökkévalók mindegyike ésszerű 80 millió dolláros bevétellel indult, de ha lenne egyetlen film, amely a jelenlegi körülmények között uralná a kasszát, akkor Spider-Man: Nincs hazaút mindig is az volt, aki megcsinálta. Ha ezek a jóslatok beigazolódnak, akkor az hatalmas újjáéledést fog mutatni azon közönség körében, akik a megfelelő filmért térnek vissza a mozikba.

Spider-Man: Nem Way Home szolgáltatást Tom Holland Peter Parker jön szembe számos gazemberek előző Spider-Man univerzumok, többek között a Zöld Manó, Doc Ock, Sandman, Lizard és Electro, valamint számos sokkal megtagadva de még mindig szinte bizonyos pletykák Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatéréséről a Pókemberek szerepébe. Között, hogy Doctor Strange látszólag a multiverzum igazi felbujtója, sok mindent ki kell fejteni a két és fél órás filmben, és több mint elegendő ok arra, hogy a Marvel-rajongók visszatérjenek a mozikba.

Magyarországon a film premier vetítése 2021.12.16-án kezdődik és természetesen a CinemaCity-ben IMAX 3D minőségben is megnézhetjük.

Categories
Comments are closed.