Top 3 2020-as film. Szerinted?

Viperdecember 17, 2019

Szia! Ebben a cikkben megosztom veletek, hogy szerintem melyik 3 film lesz a 2020-as év legjobb filmje, ti pedig kommentben leírhatjátok, hogy szerintetek melyik az a 3 film ami szerintetek a legjobb és legjobban várjátok, hogy megnézhessétek. Mivel még csak 2019-van így valószínűleg mindenki csak az előzetesek vagy az alapján tud dönteni, hogy ki a kedvenc színésze, vagy ha egy film több részes ezért nagyon várja a következő részt.

Lássuk az én TOP3 2020 filmemet:

Top1: Halálos Iramban 9

Mivel nagyon szeretem a Halálosabb Iramban filmeket és Vin Diesel, de Roman Pearce karakterét is nagyon bírom, és persze a száguldás, szuper autók, folyamatos akció jelenetek miatt is nagyon szeretem a Halálos iramban filmeket, persze valószínűleg sokaknak nem ez a legjobban várt filmje, de azért a bevételi statisztikák azt mutatják, hogy nem vagyok azért egyedül. Sajnos a filmhez még nincs előzetes és elég sokat kell még rá várni a film várható megjelenése Amerikában 2020.05.20 Az új filmben csak egyet sajnálok, hogy Dwayne Johnson nem lesz benne.

Top 1 film 2020 - Halálos iramban 9

Top 1 film 2020 – Halálos iramban 9

Top2: Wonder Woman 1984

A DC rajongók, biztosan egyet értenek velem, nekem a Wonder Woman első része is nagyon tetszett, nagyon jó volt a történet és Gal Gadot is egy nagyon szuper választás, az első részben is nagyon jól alakította a karakterét, így most is nagyon várom, hogy mit fog alakítani.

Top2 legjobb film 2020 - Wonder Woman 1984

Top2 legjobb film 2020 – Wonder Woman 1984

Top3: Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

Nagyon nehéz a választás, hiszen nagyon sok olyan film van amit nagyon várok 2020-as filmek közül, de mindenképp szerettem volna egy ilyen listát hátha minél többen fogjátok megírni a saját véleményeteket, hogy nektek melyik az a 3 film amit a legjobban vártok, így a választásom a Bad Boys 3-ra esett, amit már az év elején megnézhetünk.

top3 legjobb film 2020 - Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

top3 legjobb film 2020 – Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

Tényleg kíváncsi vagyok a te véleményedre is, így kérlek írd meg, hogy mit gondolsz a listámról, és neked melyik az a 3 film amit vársz és ha lehet indokold is meg pár mondattal.

 

Categories

(1) hozzászólás

  • Andrisdecember 20, 2019Válasz

    Az én listám: Venom 2, Wonder Woman 2, Fekete özvegy, de a fenti film lista is nagyon jó, a két filmet szívesen megnézem majd, a halálos iramban filmek az én egyik kedvenceim, de ha 3 filmre kell szorítkozni akkor nekem ez a 3 Marveles film amit semmiképp nem hagyok ki és megnézem moziban, remélem mind a 3 IMAX-os lesz.

Szólj hozzá a filmhez

Név *
Add a display name
Email *
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra