Top filmek 2020

Viperdecember 13, 2019
Top filmek 2020

Top 10 film amit nagyon várunk 2020-ban. Ezek a filmek azok amelyek miatt biztosan nagyon sokan fognak 2020-ban moziba menni, lesznek akció filmek, mesék és sok sok más… Ha szerinted hiányzik valami a listáról akkor kommentben írd meg, hogy szerinted mely film az ami mindenképp a 2020-as év egyik top filmje lesz.

Top filmek 2020

01. Halálos iramban 9

Nagyon sokan várjuk a Halálos iramban 9-et, hiszen eddig mindegyik része hatalmas sikert aratott, sokan megkedveltük a színészeket, karaktereket a filmek során, sajnos ma még nincs hozzá előzetes, így csak egy posztert tudok most nektek mutatni. Végre megérkezett az előzetes és máris magyar szinkronnal! Az előzetes megnézése után nagyon jó döntés volt, hogy ez a legjobban várt 2020-as film!

02. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk

A listán a második legjobban várt 2020-as film a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, az utolsó része vagyis a második már nagyon régi 2003-ban láthattuk, le a kalappal a fiúk előtt, mert az előzeteseben az látszik, hogy szinte nem is öregedtek, Martin Lawrenc mondjuk kicsit meghízott, olyan a feje mintha fent maradt volna a Gagyi Mami jelmez. A film biztosan tele lesz humorral, akcióval, így méltán  került a második helyre a 2020-as filmek top listáján. Lássuk a Bad Boys 3 előzetesét:

03. Wonder Woman 1984

A harmadik helyezés a toplistán a DC Wonder Woman 1984 című filme, az első rész is nagyon szuper lett és nagyon nagy sikere lett a mozikban, így aki látta az első részt az biztosan várja már, hogy megnézhesse újra Gal Gadot új filmjét. Nekem kifejezetten tetszik, hogy ez is a múltban játszódik, és nem egy kiszuperált jövőben, az előzetesben így már egy hasi tasi is viccesen jelenik meg Trevoron aki ugye az előző részben hősi halált halt, de valahogyan visszahozták a filmbe, erre is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen sztorival sikerült visszahozni a filmbe. Lássuk a Wonder Woman 1984 előzetesét:

04. James Bond – Nincs idő meghalni

Már nem dobogós, de azért ezt a filmet is biztosan sokan várjuk hiszen ha jól számolok ez a James Bond filmek 26. része, bár én nem csipázom az új James Bondot, szerintem Daniel Craig, nem sármos és nem jóképű, egyáltalán nem James Bond figura, de ettől még láttam mindegyik részt amelyiket vele készítettek, mert maga a film mindig nagyon izgalmas.

05. Fekete özvegy

A Marvel rajongók ezt a filmet várják a legjobban, a Bosszúállókban már sokszor látott és megszeretett Natasha Romanoff saját filmje a Fekete özvegy amely biztosan nagyon szuper film lesz és nagyon sokan fogják megnézni a mozikban. Az előzetes nagyon jól indul, hiszen Budapest az első jelenet.

06. Ragadozó madarak

2020-ban nagyon oda teszi magát a DC hiszen még egy film a toplistán amit szintén nagyon sokan várunk, hogy megnézhessük a Ragadozó Madarak mely a Joker után igen ígéretesnek tűnik és persze az Öngyilkos osztag is egy igazán jól sikerült film és persze a gyönyörű Margot Robbie miatt is nagyon szuper lesz a film.

07. Top Gun: Maverick

A 2020-as év az elfelejtett filmek új részeinek éve a Bad Boys után a Top Gun-nak csináltak egy új részt, itt még nagyobb az idő intervallum amit várniuk kellett a Top Gun rajongóknak, hogy elkészüljön az új rész, hiszen a Top Gun első része 1986-os film, egy jó 34 év után megnézhetjük majd a mozikban a Top Gun: Maverick 2020 filmet.

08. King’s Man: A kezdetek

Kings Man – A kezdetek 2020, a Kings Man filmeket is nagyon sokan szeretik én is szívesen néztem meg mindegyik részét és várom a 3. részt is. Biztosan ez a rész is tele lesz szuper akciókkal, bár a film címéből kiderül, hogy ez igazából nem a 3. rész hanem a nulladik.

09. Jungle Cruise

Ezt a filmet azért várom nagyon, mert Dwayne Johnson a főszereplő benne, ami már azt ígéri, hogy biztosan sok humor és akció lesz benne, de nézzétek meg az előzetest és látni fogjátok, hogy biztosan nagyon jó film lesz a Jungle Cruise 2020.

10. ???

A top 10 2020-as filmek listára tudnék még tenni pár filmet, mint például a Godzilla vs Kong, Nyúl Péter 2, Dolittle, Mulan, Bloodshot és a Venom 2 de nagyon nehéz a döntés, így inkább megvárom a kommentjeiteket, hogy ti mit gondoltok, melyik az a film amelyik hiányzik a listáról, de akár írhattok saját top 10-es listát is, hogy ti hogyan látjátok melyek azok a filmek amelyek a legjobbak lesznek 2020-ban.

 

Categories

(2) hozzászólás

  • Bécidecember 20, 2019

    Nekem a Bloodshot a 10. ezt a filmet biztosan meg fogom nézni moziban!

  • Szilv0december 20, 2019

    Venom 2 biztosan nagyon jó lesz, így még egy Marvel film kerülne a listára!!! Nálam az első a Bad Boys lenne, nagyon várom, kedven szereplőim.

Comments are closed.