Előzetes 49 Megtekintés

  • Előzetes lejátszásayoutube.com
Jojo Nyuszi 2019

Jojo Nyuszi 2019

Oct. 18, 2019Czech Republic108 PercPG-13
A te értékelésed 0
10 1 szavazás
what going on?

Teljes film leírás

Igaz ez a film 2019-es, de nálunk csak 2020-ban fogják vetíteni. Érdemes megnézni az előzetest, elég érdekes meglátásban közelíti meg a nácis történetet, és van benne jó pár olyan színész aki miatt érdemes lesz megnézni.

Betzler Johannes “Jojo” egy tízéves fiú, a náci Németországban a második világháború későbbi szakaszában élt anyjával, Rosie-val. Tartózkodó apja állítólag az olasz fronten szolgál, de elvesztette minden kapcsolatát, és testvére, Inge nemrégiben meghalt influenzában. A jingoistic Jojo gyakran beszélget képzeletbeli barátjával, Adolf Hitler támogató, de gyerekes változatával.

Jojo és legjobb barátja, Yorki egy Deutsches Jungvolk Hitler Ifjúsági edzőtáborban vesz részt, amelyet az egyszemű Wehrmacht Klenzendorf kapitány vezet. Amikor a Jojót az Hitler Ifjúság idősebb tagjai megparancsolják, hogy öljön meg egy nyulat, megpróbálja elengedni és sírni kezd, miután a többi fiú “Jojo Rabbit” néven elcsábította. Az Adolfról szóló beszéd után Jojo visszatér, és engedély nélkül dob egy Stielhandgranate-ot. Lepattan egy fáról, és lábánál felrobban, archegekkel és enyhe végtaggal hagyva őt. Miután Jojo meggyógyult, Rosie arra kéri Klenzendorfot, akit az incidens után elbocsátottak, hogy a fia sérülései ellenére érzi magát. Jojo-nak olyan kis feladatokat kapnak, mint például a propaganda szórólapok terjesztése az egész városban, és fémhulladék gyűjtése a háború érdekében.

Egy nap egyedül otthon, Jojo felfedezi Korr Elsa-t, egy tizenéves zsidó lányt és késő nővére volt osztálytársát, aki az emeleten rejtőzik. Jojo azzal fenyeget, hogy átadja a Gestapo-nak, de Elsa figyelmezteti, hogy az anyját meggyilkolják, mert elrejtette. Beleegyezik abba, hogy biztonságban tartja őt, azzal a feltétellel, hogy feltárja “zsidó titkait”, így ő könyvet írhat Klenzendorf számára, ami szórakoztatja őt. Elsa játszik azzal, hogy történeteket készít a zsidó hatalmakról, például az elmeolvasásról. Dühös az édesanyjával, hogy elrejtett egy zsidót, de nem tudta felfedni Elzára vonatkozó ismereteit. Jojo azzal vádolja Rosie-t, hogy páratlan és hogy apja távol van. Rosie elutasítja vádait, és egyetért azzal, hogy meggyőződése szerint a pozitivitás és az optimizmus a legjobb módja az elnyomástól való mentességnek.

Jojo folytatja Elsa kihallgatását, megtanulva, hogy van egy Nathan nevű barátja, akivel újra akar egyesülni, amikor a háború véget ért. Jojo hamisít egy “Nathan” levelet, amelyben azt állítja, hogy talált valakit, és el akar szakítani Elsa-val. Miután sírva hallotta, Jojo újabb levelet írt, amely visszahúzza az elsőt. Jojo és Adolf azzal érvelnek, hogy Adolf ragaszkodik ahhoz, hogy Elsa egy szörnyeteg. Később, egy fémgyűjtő útján, Jojo észrevette anyját, hogy “szabad Németország” üzenetet hagyott a városban.

Jojo egy nap otthon, amikor a gestapo, Deertz kapitány vezetésével, meglátogatja házát. Klenzendorf a ház keresése közben is megérkezik a házba. Elsa feltárja magát, és úgy tesz, mintha Inge lenne, és előállítja Inge papírokat, és emlékéből megerősíti születésnapját, hogy elfojtsa a Gestapo gyanúját. Jojo megkönnyebbül, de Elsa később rájön, hogy helytelen dátumot beszélt, és Klenzendorf fedezte magát, de biztos, hogy a gestapo végül észreveszi a megtévesztést. Aznap később, Jojo megállapítja, hogy az anyját akasztották a város téren. Elpusztult, visszatér haza, és vállba veri Elsa-t, majd elbomlik; Elsa vigasztalja őt.

Jojo berohan Yorkiba, most egy katona, aki azt mondja neki, hogy Hitler öngyilkosságot követett el, és hogy a szövetségesek bezáródnak. Jojo találkozik Fraulein Rahmmal, aki felfegyverzi és feláldozza a gyerekeket a csata alatt, és katona kabátot ad neki, mielőtt megölte magát. robbanás közben. Az amerikai és a szovjet erőkkel szemben a város helyőrsége átadódik. A szovjetek több foglyul ejtett németet egy hátsó udvarba kényszerítenek, köztük Jojo-t. A sebesült Klenzendorf azt mondja, hogy Jojo édesanyja jó nő volt, és megment, ha levette kabátját, zsidónak hívta, és ráköpött, és arra késztette a szovjet őröket, hogy vonják el. A katonák kiűzik Jojo-t, aki lövések hallása közben elmenekül.

Jojo hazafut, és Elsa elhagyásának megakadályozása érdekében elmondja, hogy Németország nyerte meg a háborút. Elismerve kétségbeesését, egy új “levelet” mond vissza a barátnőjétől, amelyben azt állítja, hogy ő és Jojo kitalálták a Párizsba csempészet módját. Elsa bevallja, hogy barátja az előző évben meghalt. Jojo azt mondja neki, hogy szereti őt, és azt mondja neki, hogy szereti őt “kis testvérekkel”. Egy szégyentelen Adolf dühösen szembeszáll Jojóval azért, hogy Elingával bújik meg, és Jojo rúgja ki az ablakon. Jojo odaviszi Elzát, ahol rájön, hogy a szövetségesek nyertek, miután meglátták az amerikai katonákat. Arcba dobja Jojót, hogy hazudik, majd táncolnak az utcán.

Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Jojo Nyuszi 2019
Eredeti film cím Jojo Rabbit
IMDB ÉRTÉKELÉS 8.0 37,875 szavazat
TMDB értékelés 7.9 313 szavazat

RENDEZŐ

Szereplők

Roman Griffin Davis isJohannes
Johannes "Jojo" Betzler
Taika Waititi isAdolf Hitler
Adolf Hitler
Scarlett Johansson isRosie Betzler
Rosie Betzler
Sam Rockwell isCaptain Klenzendorf
Captain Klenzendorf
Rebel Wilson isFraulein Rahm
Fraulein Rahm
Alfie Allen isSub-Officer Finkel
Sub-Officer Finkel
Stephen Merchant isCaptain Deertz
Captain Deertz
Joe Weintraub isHerr Junker
Herr Junker

Hasonló filmek

Örök szépség 2020
A másik bárány 2020
Vagrant 2020
El robo del siglo 2020
Borat utólagos mozifilm: Produkciós kenőpénz szállítása az amerikai rezsimnek a Kazahsztán egyszeri dicsőséges nemzetének hasznára 2020
Corona Zombies 2020
Apa, katona, fiú 2020
Lady Driver 2020
La innòcencia 2020
Alkalmi randevú 2020
King’s Man: A kezdetek 2020
Palm Springs 2020

Szólj hozzá a filmhez

Név *
Add a display name
Email *
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra